Nieuwbouw/Verbouw XL | Staat als een huis

Groningen

Van plan om een huis te kopen of ga je verbouwen? Kom naar Nieuwbouw/Verbouw XL, de ontmoetingsplek voor bouwend en verbouwend Noord-Nederland. De entree is gratis.

Het bouwevenement staat op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 november op de agenda in MartiniPlaza in Groningen. Nieuwbouw/Verbouw XL heeft de primeur van tientallen nieuwbouwprojecten, zoomt in op stads- en gemeenteontwikkelingen en biedt mogelijkheden bij uiteenlopende verbouwvraagstukken, Tientallen nieuwbouwprojecten in en om de stad Groningen debuteren tijdens Nieuwbouw XL. Bezoekers maken meteen bij binnenkomst kennis met alle ins en outs, wandelen de stands van de verkopende makelaars binnen en krijgen bovendien de kans om aan te schuiven tijdens exclusieve rond-de-tafelsessies. Verbouw XL | (Ver)bouw je droomhuis De kortste route naar een aangepast huis is Verbouw XL. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, keuken of serre, zonnepanelen of wat schilderwerk. Verbouw XL is hét adres met verbouwantwoorden. Van grootscheeps verbouwwerk tot kleine aanpassingen. Rond-de-tafelsessies De rond-de-tafelsessies van Nieuwbouw/Verbouw XL brengen je in een half uurtje op de hoogte van de nieuwste interieur- en bouwtrends, geven verbouwtips vanuit verschillende perspectieven en bieden informatie over de nieuwbouwprojecten in de stad Groningen en omstreken. De rond-de-tafelsessies zijn voor iedere bezoeker gratis toegankelijk. Inschrijven kan vanaf half november via www.nieuwbouwxl.nl. Openingstijden Vrijdag 18 november van 13.00 tot 21.00 uur. Zaterdag 19 en zondag 20 november van 10.00 tot 17.00 uur.

Auteur

Arjan Brondijk