Basketbalvereniging Millwings in de race voor Provinciale Vrijwilligersprijs 2017

Winschoten

Er kan weer gestemd worden voor de Provinciale Vrijwilligersprijs. Basketbalvereniging Millwings uit Winschoten, waar veel aandacht is voor ontwikkeling van de jeugdleden, is één van de genomineerden.

De jeugdtrainers en -coaches zijn NOC*NSF-gekwalificeerd en er wordt samengewerkt met MBO-opleidingen. Millwings gaat in de categorie Sport de strijd aan met Tennisclub Nienoord uit Leek. In totaal zijn er vier categorieën: Naast Sport, zijn dat Jeugd, Zorg en Leesbaarheid. Stemmen op de genomineerden kan tot 30 oktober via https://www.provinciegroningen.nl/404/ De winnaars krijgen een cheque van 3.000 euro. Gedeputeerde Eelco Eikenaar reikt de prijzen uit op maandag 11 december tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis.

Auteur

Arjan Brondijk