Meer vluchten naar de Canarische Eilanden vanaf Groningen Airport Eelde

Regio

Er worden tijdens het zomerseizoen 2019 meer vluchten naar de Canarische Eilanden aangeboden vanaf Groningen Airport Eelde. Komende zomer vliegt luchtvaartmaatschappij Transavia wekelijks rechtstreeks naar Tenerife. TUI fly gaat twee keer per week rechtstreeks naar Gran Canaria vliegen.

Hiermee wordt de totale capaciteit op de Canaren verdriedubbeld. Komende winter worden beide bestemmingen ook al aangeboden.

Jonas van Dorp, Business Development Manager Groningen Airport Eelde: “De vraag van de Noorderling naar reizen naar Tenerife is groot. We zijn blij dat we deze bestemming nu ook in de zomer kunnen aanbieden. Ook Gran Canaria is onverminderd populair. We zijn aangenaam verheugd dat luchtvaartmaatschappijen en touroperators de handen ineen hebben geslagen om aan deze vraag te voldoen.”

Boeken van pakketreizen en losse tickets
Pakketreizen naar Tenerife en Gran Canaria kunnen worden geboekt bij touroperators Thomas Cook, Neckermann en TUI. Vliegtickets naar Tenerife zijn verkrijgbaar bij Transavia, vliegtickets naar Gran Canaria worden aangeboden door TUI fly.


Auteur

arjan.brondijk