Grasnapolsky maakt programma compleet

Scheemda

De organisatie van Grasnapolsky maakt vandaag ruim dertig nieuwe namen bekend voor aankomende editie op 8, 9 en 10 februari in fabriek De Toekomst.

REMY., The Bony King of Nowhere, Rumours, Jan Verstraeten, Marlene Bakker, GALIBIER_LAB, Shahzad Ali Khan, Somersault, Rare Akuma, S10, Gita Buhari, St. Paul & Friends, Ultrastation, Lion Kojo, Sekan, Nadia Struiwigh, Tjade, Jasmín, Latin Lovers, Bad Penny, LOVE COUPLE, Wholly Michael, Really Nice Guys, De Futurist, Gronings Goud, Zomaar Radio, LaDJ Boys, Het Gezelschap, Dwayne Franklin & Daddy Jacob, Beau Zwart, PAKVIS, WARD en Concenctric Circles komen naar Scheemda.

Ontdekfestival

Festival Grasnapolsky ontstond in 2010 in Utrecht, vanuit het idee in de winter een festival in een hotel te organiseren. Het ontwikkelde zich in de jaren erna als een volwaardig ontdekfestival: op een unieke locatie midden in de natuur biedt Grasnapolsky haar publiek de kans om veel te ontdekken rondom locatie, natuur, geschiedenis, architectuur, kunst en muziek. Dit jaar vindt het festival voor het eerst plaats in fabriek De Toekomst in Scheemda, waar ruimte is om tot diep in de nacht door te gaan. Net als tijdens de jaren op Radio Kootwijk overnachten de bezoekers op bungalowparken in de buurt van het festivalterrein.

Meer informatie

Meer informatie op https://www.grasnapolsky.nl/


Auteur

Arjan Brondijk Redacteur