Café Carambole decor provincieronde POPgroningen Talent Award

Winschoten

Bijna 35 acts krijgen op elke vrijdag en zaterdag in februari de kans om hun muzikaal talent te tonen tijdens de POPgroningen Talent Award. Café Carambole in Winschoten vormt op zaterdag 16 februari het decor voor een provincieronde.

De POPgroningen Talent Award bestaat in totaliteit uit drie rondes; namelijk de provincieronde op 7 locaties in de provincie, de stadsronde in Simplon (7 en 14 maart) en de eindronde in Vera (19 april). Daarnaast zal er dit jaar voor het eerst de ‘Kick-off’ plaatvinden waarbij de deelnemende acts op een interactieve en informatieve manier met elkaar kennismaken en het traject aftrappen.

Scouts

In elke ronde zijn scouts aanwezig die de acts van feedback voorzien. De houder van de POPgroningen Talent Award presenteert zich uiteindelijk op festivals zoals Bevrijdingsfestival Groningen, Grunnsonic en Eurosonic en zal een jaar lang worden gecoached door een professional uit het werkveld. 

Acts in Carambole

De volgende acts treden op in café Carambole: DOR, Court Seven, WeXler, PUNANI COLLECTIVE en The Samuels


Auteur

Arjan Brondijk Redacteur