Film ‘The Nutcracker and the four realms’ in De Klinker

Winschoten

Kunstencentrum De Klinker in Winschoten biedt zondag 27 januari om 15.00 uur de film ‘The Nutcracker and the four realms’ aan tijdens het Nationaal Theaterweekend.

Tijdens dit weekend kan men theatervoorstellingen bezoeken voor slechts 10 euro, op zaterdag naar de open dag met gratis kindervoorstellingen, rondleidingen, workshops en op zondag naar de film ‘De Notenkraker’.

Clara

De Notenkraker gaat over een jong meisje Clara, die van haar peetvader een pop in de vorm van een notenkraker krijgt. Als het meisje later op de avond klokslag twaalf uur gaat kijken naar de pop, komt ze terecht in een magische wereld waarin een oorlog woedt tussen peperkoeksoldaten en een leger muizen. In de film komt klassieke ballet evenals muziek van Tjaikovski veelvuldig voor. De film is
voornamelijk geschikt voor jongens en meisjes vanaf 12 jaar.

Kaarten

Kaarten zijn te koop via www.indeklinker.nl of de theaterkassa via 0597-700270.

Meer over het Nationaal Theaterweekend op https://hetstreekblad.nl/2018/12/22/voor-tien-euro-naar-een-voorstelling-in-de-klinker


Auteur

Arjan Brondijk Redacteur