Harbour JazzClub Winschoten gaat nauwer samenwerken met het Prins Claus Conservatorium

Winschoten

De Harbour JazzClub Winschoten (HJCW) start haar jazzseizoen met een hommage aan Ella en Louis en gaat daarmee nog nauwer samenwerken met het Prins Claus Conservatorium.

Naast dat er elke vrijdag vanaf 18.00 uur 'easy listening' gemusiceerd wordt tijdens het diner. Is de tweede samenwerking met het conservatorium 'een maandelijkse tribute’ ook een feit. De grootste talenten van het Prins Claus Conservatorium nemen de bezoekers bij de hand door de muzikale wereld van enkele jazzhelden.

Zaterdag 2 februari is het de beurt aan aan de legendes Ella Fitzgerald en Louis Armstrong; van Don’t be that way tot Leurning the blues putten ze uit de lijst van het Great American Songbook.

Ook nu kan er vooraf worden gedineerd. Tezamen met een driegangendiner op het balkon is de entreeprijs 35 euro, zonder diner bedraagt de toegang 15 euro. Reserveren kan via https://harbourjazzclubwinschoten.com/2019/01/07/za-02-02-2019-tribute-to-ella-louis-rsvp/, op de avond zelf is er geen kaartverkoop. 


Auteur

Arjan Brondijk Redacteur