Meespelen met klassieke muziek in Kunstencentrum De Klinker

Kunstencentrum De Klinker in Winschoten start met een cursus voor iedereen die graag wil samenspelen in een ensemble. Wie blokfluit, cello, dwarsfluit, hobo, klavecimbel of (alt-) viool speelt is welkom.

Samen muziek maken is vooral samen plezier maken. Het is niet van belang hoe goed iemand is of welke diploma’s iemand heeft. Wie lang geen muziek meer heeft gemaakt en onzeker is of hij of zij het nog wel kan, krijgt zo de kans de hobby weer op te pakken. Ook beginners kunnen met veel plezier samenspelen. De partijen zijn eenvoudig, zodat iedereen kan meedoen. Onze 

Als afsluiting van dit project speelt het ensemble samen met blokfluitensemble Rosa Nova en het Barokensemble van Kunstencentrum De Klinker op zaterdag 25 mei tijdens de open dag van het Kunstencentrum. Het ensemble start donderdag 4 april van 13.30 tot 14.30 uur. Er wordt zeven keer gerepeteerd; op 4, 11, 18 en 25 april en op 9, 16 en 23 mei.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 1 april via: kunstencentrum@indeklinker.nl. Kosten voor deelname bedragen 70 euro (exclusief BTW). Voor meer informatie kan men mailen naar kunstencentrum@indeklinker.nl. Bellen mag ook: 0597-700270 (keuze 3).