Hulporganisaties uit Oldambt delen flyers uit tijdens Week van het Geld

In het kader van De Week van het Geld heeft Sociaal Werk Oldambt andere hulporganisaties uit de gemeente Oldambt benaderd, om gezamenlijk te gaan flyeren op zaterdag 30 maart. Dit wordt gedaan in de Langestraat in Winschoten, ter hoogte van de Hema.

Boodschappen doen of de rekeningen betalen? Soms zit het tegen en is men het overzicht verloren. Verschillende organisaties uit de gemeente Oldambt kunnen mensen helpen, om meer overzicht te krijgen in hun financiële situatie. Verder zijn er regelingen voor gezinnen met een minimum inkomen, zodat hun kinderen toch mee kunnen doen aan allerlei activiteiten.

De flyer bevat informatie over wat deze organisaties zoal doen en met name over hoe ze bereikbaar zijn. Ook zullen medewerkers van Sociaal Werk Oldambt dezelfde flyers uitdelen bij de voedselbank. De medewerkers van SWO zijn herkenbaar aan hun donkergrijze jas met het logo en opdruk van Sociaal Werk Oldambt.

Naast het uitdelen van de flyers kan men bij de medewerkers ook terecht met een hulpvraag. Er wordt dan eventueel een vervolgafspraak gemaakt.