Healthy Ageing Tour vanmiddag van start

De Healthy Ageint Tour, een UCI-etappewedstrijd voor vrouwen, gaat vanmiddag van start op het eiland Borkum. De wedstrijd bestaat uit zes etappes door de provincie Groningen, verreden over vijf dagen.

Op zondag 14 april wordt de vijfde etappe verreden. Start en finish is aan de Hoofdweg in Midwolda. De junioren bijten het spits af op de slotdag. Om 10.00 uur krijgen zij vijf ronden van zestien kilometer voor te wielen, de derde rit van hun wedstrijd. Omstreeks 12.00 uur wordt de winnares na tachtig kilometer weer terug in Midwolda verwacht.

Om 13.00 uur is het de beurt aan de vrouwen, die in deze zesde etappe van de Healthy Ageing Tour nog 144 kilometer voorgeschoteld krijgen. De vrouwen rijden negen ronden van zestien kilometer om het Oldambtmeer. Rond 16.50 uur wordt duidelijk wie de dag- en de eindwinnares van de internationale vrouwenetappekoers is.

Zie ook: https://hetstreekblad.nl/artikel/992957/finale-healthy-ageing-tour-in-midwolda.html

In Midwolda is ook een muziekprogramma samengesteld. Er zijn optredens van Mooi Wark, René Becker en De Dikdakkers. Meer hierover op: https://hetstreekblad.nl/artikel/1001637/optreden-mooi-wark-tijdens-healthy-ageing-tour-in-midwolda.html