De Westerwolde PaasPuzzelrit wordt verreden op maandag 22 april

De Westerwolde PaasPuzzelrit wordt verreden op maandag 22 april (Tweede Paasdag). Aan het evenement wordt deelgenomen door ongeveer 95 auto’s. De tocht voert door Westerwolde en haar uitlopers.

Onderweg is er de mogelijkheid om een kop koffie, een glaasje fris, broodje hamburger of anders lekkers te nuttigen bij een van de doe-opdrachten. Deze editie van de PaasPuzzelrit zijn er vier puzzels opgenomen, onderverdeeld in leeftijdscategorieën: de kleintjes tot 5 jaar, 5 tot en met 8 jaar, 9 tot en met 12 jaar en de ‘grote’ puzzelrit.

De winnaar van de rit ontvangt, naast de eerste prijs, een wisselbeker met daarin zijn of haar naam gegraveerd. Tijdens de rit zend Radio Westerwolde de Top 100 van 35 jaar geleden uit. Tussen de platen door wordt aanvullende informatie gegeven over de rit en komen er tips voorbij.

Inschrijving

Inschrijving kan vanaf 12.30 tot 14.00 uur bij de studio van Radio Westerwolde aan de Dr. P. Rinsemastraat 7A in Vlagtwedde. Deelname is acht euro per inschrijving. Aangeraden wordt om een fototoestel mee te nemen.Alle oplossingen ingeleverd vóór 18.00 uur dingen mee voor de prijzen. Om 20.00 uur kunnen de deelnemers bij de studio van Radio Westerwolde terecht voor oplossingen en uitleg bij de vragen van de puzzelrit. Ook wordt de winnaar bekendgemaakt. Na 20.00 uur zullen foto’s, video’s en de oplossingen beschikbaar zijn op www.paaspuzzelrit.nl.

Radio Westerwolde is te ontvangen via FM 106.5 , 106.6, 107.0 en 107.3 Mhz. Wie zich buiten het zendgebied bevindt, kan luisteren via de webstream.