Javier Guzman naar Backstage Comedy Tour in Winschoten

Onlangs werd bekendgemaakt dat Javier Guzman en Jim Speelmans optreden tijdens The Backstage Comedy Tour op zaterdag 18 mei in De Klinker in Winschoten. Welke cabaretiers nog meer langskomen, wordt nog even geheim gehouden.

Javier Guzman is cabaretier, stand-up comedian en (stem)acteur. Hij heeft vele cabaretprogramma’s op zijn naam staan, zoals ‘Oorverdovend’, ‘Zonde(r) Voornemens’ en ‘Ga-Bie-Jer’. Ook is hij regelmatig op tv te zien in onder andere Flikken Maastricht en Bluf.

Jim Speelmans staat bekend om zijn bijzondere gedachten. Hij tovert vanzelfsprekendheden om tot absurditeiten. Speelmans is een productief schrijver, ook voor bekende Nederlandse cabaretiers en maakte tal van solovoorstellingen. Hij put er kracht uit om persoonlijke verhalen te vertellen met een absurde twist.

Tijdens de tour laat de aankomende generatie cabaretiers op diverse plekken in het theater zien wat ze kunnen. Ze spelen ongeveer een kwartiertje, als een soort kennismaking. De ene keer zit het publiek in de kleedkamer van de artiest, de andere keer op het podium van de grote zaal of in de laadruimte.

Het spektakel op zaterdag 18 mei in De Klinker begint om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa of via www.indeklinker.nl.