Marissa van der Woude (11) uit Oude Pekela komt met haar eerste single

De 11-jarige Marissa van der Woude uit Oude Pekela komt met haar eerste officiële single. De dochter van Ronald van der Woude ging al af en toe met haar vader en diens muzikale partner Aïsha mee het podium op. Ze vond dat het nu tijd werd om haar verjaardaggeld nuttig uit te geven en besloot een eigen single op te nemen.

Gekozen is voor een nummer van Frans Bauer, ‘Een Moederhart’ . De productie lag in handen van ANRO productions uit Apeldoorn.

Marissa begon op haar zesde het voorbeeld van haar vader op te volgen. Tijdens optredens van Ronald en Aïsha zong ze samen met haar vader maar ook solo wel eens een paar liedjes. Naarmate ze thuis meer oefende en vaak bij de repetities van Ronald & Aïsha aanwezig was, is er in 2018 thuis een duet met Ronald opgenomen, Don't cry Daddy van Elvis Presley.

Hieruit ontstonden er ideeën om ooit zelf eens een solo-liedje te gaan opnemen in een echte studio. Deze droom komt nu dan
eindelijk uit. Ook moest er volgens de kleine meid een clip bij het liedje “want dat hoort zo”. Hiervoor werd Robert Vegt van RTV Media ingeschakeld, en na wat locaties en ideeën te hebben uitgewisseld is een echte videoclip nu ook een feit.