Bijeenkomst Duurzaam Heiligerlee

Bewoners in Heiligerlee en omstreken die interesse hebben om binnenkort hun huis te isoleren of zonnepanelen willen, zijn op 1 mei uur vanaf 19.30 uur welkom in Brasserie Museum Slag bij Heiligerlee. Een aantal buren heeft offertes vergeleken van leveranciers voor isolatie en zonnepanelen en vertellen hier graag meer over.

Verduurzaming is een onderwerp dat steeds meer leeft in Heiligerlee, zo wordt gesteld. Een groep bewoners heeft daarom de krachten gebundeld en voor alle buren een aanbod geregeld voor isolatie en zonnepanelen. Tijdens de bijeenkomst presenteren zij het aanbod en vertellen over de selectie.

Extra activiteiten
Naast verduurzamen, lopen er nog meer project in Heiligerlee om het dorp schoner, veiliger en mooier te maken. Het buurtteam is in gesprek met de gemeente over onderwerpen als: het invoeren van een maximum snelheid van 30 km per uur, het verminderen van zwerfafval, het verhogen van de bermen en het onderhoud van groen.

Aanmelden en op de hoogte blijven
Bewoners die willen komen en interesse hebben in isolatie of zonnepanelen kunnen zich aanmelden via de buurkracht-app. Deze is gratis te downloaden in de App (IOS) of Play (Android) store (zoek op buurkracht). Op de bijeenkomst kunnen bewoners meteen vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Het buurtteam is ook bereikbaar via buurtteam@ziggo.nl.

Meer informatie
Meer informatie op www.buurkracht.nl