Hoogvliegers gezocht voor de Hoogvliegersdag op Groningen Airport Eelde

Stichting Hoogvliegers vliegt met zieke en gehandicapte kinderen, het hele jaar door en vanaf elk vliegveld in Nederland. Op zaterdag 25 mei wordt een Hoogvliegersdag gehouden op Groningen Airport Eelde.

Deze dag is bedoeld voor (chronisch) zieke of gehandicapte kinderen uit Groningen en omgeving. Alles wordt uit de kast getrokken om deze kinderen een dag te bezorgen die ze niet zullen vergeten. Naast piloot-zijn voor een dag, genieten ze van vliegtuigen, vrachtwagens, brandweerauto’s, vliegsimulatoren en nog veel meer activiteiten, zodat ook de andere gezinsleden een uitje hebben.
 
Voor wie Hoogvlieger wil worden of iemand wil opgeven, gelden de volgende regels:
- Je hebt nog niet eerder gevlogen met of dankzij Stichting Hoogvliegers (want dan ben je al een Hoogvlieger).
- Je hebt een ernstige of chronische ziekte of bent verstandelijk of lichamelijk gehandicapt.
- Je valt in leeftijdscategorie van 6 t/m 17 jaar.
- Je woont in Groningen of omgeving (woon je buiten deze regio, dan kun je je ook aanmelden voor één van de andere dagen bij jou in de buurt).
- Meld je aan via www.stichtinghoogvliegers.nl en wellicht word jij ook Hoogvlieger en ben jij erbij op Groningen Airport Eelde op 25 mei.
 
Aanmelden
Aanmelden kan op www.stichtinghoogvliegers.nl, onder het kopje ‘Hoogvlieger worden’. Mail voor vragen naar kinderen@stichtinghoogvliegers.nl.