Jazzstandards met een Gronings tintje in de Harbour JazzClub Winschoten

Klaas Spekken en jazzvedette Rika Dijkstra zingen zaterdagavond 4 mei jazzstandards met een Gronings tintje in de Harbour JazzClub Winschoten (HJCW). Denk aan liedjes als Misty, Autumn Leaves, Unforgettable en My Funny Valentine.

Zij worden begeleid door Vincent Grit (piano), Wouter de Kans Koning (piano), Joost van den Beek (gitaar), Marco Kever (contrabas) en Dennis Elderman (drums).

Rika woonde en werkte lange tijd in Zweden als jazzzangeres en is ook bekend van haar vertolkingen van de liederen van Ede Staal met het NNO en van De Koning en De Dame op haar eigen concertpodium, ’t Waarhuis in Aduarderzijl.

Na vele muzikale avonturen, van musical tot jazz, vestigde Klaas Spekken zich 18 jaar geleden weer in Groningen. Zijn zomertuinconcerten in Westerwolde zijn een begrip. Spekken is ook organisator/presentator van het Ruiten Aa Kanaalconcert en de allereerste Groningstalige Kinderopera.

Het concert begint rond 20.30 uur, het diner om 18.00 uur. De toegang bedraagt  35 euro inclusief een driegangenmenu vooraf. Reserveren kan via de website:  www.harbourjazzclubwinschoten.com. Zonder het menu kost een kaartje 15 euro.