Kunstencentrum De Klinker presenteert Mama Mia 2

De film ‘Mama Mia! Here we go again’ is vrijdagavond 7 juni te zien in de Rabozaal van De Klinker, aanvang 19.30 uur. Na het succesvolle eerste deel is de ultieme meezingfilm met liedjes van ABBA terug met deel twee. De film wordt aangeboden door het Kunstencentrum voor zeven euro.

Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Vijf jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film keren we terug naar Sophie. Het hotel wordt feestelijk geopend, nadat het een jaar eerder wegens het overlijden van haar moeder Donna was gesloten.

Natuurlijk zijn de hartsvriendinnen van Donna aanwezig, net als de drie mogelijke vaders van Sophie. Tijdens de film zien we flashbacks van de ontmoetingen van Donna met haar drie minnaars. Dit alles wordt omlijst met liedjes van ABBA. 

Dit seizoen presenteert Kunstencentrum De Klinker voor haar muziekleerlingen en alle andere geïnteresseerden diverse films met als thema muziek, dans of theater in de Rabozaal. In het Kunstencentrum worden onder andere zang- en musicallessen gegeven. Wie, net als in de film, liedjes wil zingen of meedoen in een echte musical, kan op de website kijken voor mogelijkheden.

Kaarten voor de film zijn verkrijgbaar via www.indeklinker.nl of de theaterkassa (0597-700270, optie 1). Voor meer informatie over de lessen van het Kunstencentrum kijk op de website of stuur een mail naar kunstencentrum@indeklinker.nl.