Manueel therapeut Koos Schuster verlaat PrengerHoekman na 39 jaar

Koos Schuster is bij PrengerHoekman Fysiotherapie begonnen op 1 januari 1980. Hij werkte daarvoor in Leeuwarden bij Triotel en daarna in een vrijgevestigde fysiotherapiepraktijk in Wolvega. Op 24 mei neemt hij, na 39 jaar, afscheid.

Schuster woonde samen met zijn vrouw Anja Korteweg (tot 1 januari 2019 logopedist/stottertherapeut in Winschoten) en drie kinderen achter de praktijk, die van 1959 tot 2014 gevestigd was aan de Stationsstraat in Winschoten. Zijn tuin grensde aan die van de praktijk. Hij hield dus een oogje in het zeil toen daar niemand meer woonde. Inmiddels is hij verhuisd naar Beilen.

Hij is de opleiding Manuele therapie gaan doen van 1980 tot 1984 en heeft zich later ook gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met HCFS (KISS). In de loop der jaren heeft hij zich nog verder breed bijgeschoold en is in jaren ‘80 en ‘90 ook actief geweest op sociaal maatschappelijk (beroeps)gebied.

Schuster heeft in de loop der jaren een eigen klantenkring opgebouwd in Winschoten en omgeving en is daarom een bekend gezicht bij velen. Halverwege de jaren ‘80 is hij toegetreden tot de maatschap samen met alle andere fysio's die er toen werkten.

Hij houdt erg van gezelligheid en is altijd in voor een feestje. Op 24 mei zal hij daarom samen met zijn vrouw, drie zonen met partners en drie kleinkinderen middels een feestje afscheid nemen van de collega’s van PrengerHoekman.