Esther de Jonge van ’t Kralenstulpje in Scheemda genomineerd voor Beste leerbedrijf en praktijkleider

Esther de Jonge van ’t Kralenstulpje in Scheemda genomineerd voor Beste leerbedrijf en praktijkopleider. Dit is een verkiezing van het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

“Afgelopen donderdag is de heer Rob Ike (Adviseur praktijkleren sector Handel, regio Noord-Oost, red.) bij me geweest om de voordracht door te nemen en de motivatievragen in te vullen”, aldus een blije Esther de Jonge.

Tot en met 30 april 2019 kon iedereen leerbedrijven en praktijkopleiders voordragen voor de prestigieuze prijzen. Alle voordrachten worden nu beoordeeld en ingedeeld naar sector en provincie, om uiteindelijk tot één beste leerbedrijf en één beste praktijkopleider te komen. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de Dag van het MBO, op maandag 18 november in Theater Orpheus in Apeldoorn.

Een jaar lang in de schijnwerpers
Het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider staan een jaar lang in de schijnwerpers. Namens SBB vertegenwoordigen zij alle leerbedrijven en praktijkopleiders van Nederland. De winnaars wordt regelmatig gevraagd om hun visie op het opleiden in de beroepspraktijk te geven.

Rob Ike: “Maar liefst 14 studenten hebben Esther voorgedragen en dat is best uniek. ’t Kralenstulpje is een perfecte plek voor MBO Logistiek, Commercieel en Marketing. Vanwege het uiterst vriendelijke en sociale karakter van het bedrijf in combinatie met een zorgzame, gestructureerde en bevlogen praktijkopleider in de persoon van Esther de Jonge is dit voor mij hét Leerbedrijf van het Jaar 2019!”

Meer informatie

Voor meer informatie: www.kralenstulpje.nl