Concert Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering in Esway Atelier Geert Schreuder in Onstwedde

De uit de stad Groningen afkomstige zangeres Roos Galjaard en cellist Sebastiaan Wiering geven zondag 26 mei een concert in het Esway Atelier van kunstschilder Geert Schreuder in Onstwedde.

Galjaard is een singer-songwriter die oorspronkelijk uit Gouda komt. Ze heeft lange omzwervingen in Zuidelijk Afrika gemaakt. Sinds 1995 is ze volop voor de muziek gegaan. Ze brengt uitsluitend eigen nummers. De teksten gaan over mensen in verschillende situaties: oorlog, een terminaal ziekenhuis, vrolijke zomerdagen, maar ook ouderschap en liefde.

Zij: “Ik hou ervan als het publiek een eigen invulling kan geven aan een liedje, in gedachten verzonken raakt, erdoor wordt meegenomen. Ik vind het mooi als de muziek mensen kan raken, door pure muziek te maken en dichtbij te blijven.”

Sebastiaan Wiering, muzikant, criticus, sportmens, levensgenieter, nachtvlinder, amateurfilosoof, liefhebber en muzikant, begeleidt Galjaard sinds 2011 op zijn cello, met zang en handpercussie.

Ze hebben opgetreden op festivals, in theaters en huiskamers in binnen- en buitenland.

Kaarten

Het optreden op:zondag 26 mei aan de Esweg 9 in Onstwedde begint om 15.00 uur. De entree bedraagt 12 euro. Voor kaarten: info@geertschreuder.nl of 06-53147012.