Getuigen gezocht van mishandeling bij busstation in Ter Apel

De politie is op zoek naar getuigen van een mishadeling van een jongeman bij het busstation aan de Heemker Akkerstraat in Ter Apel. Dat gebeurde in de nacht van 26 en 27 april (Koningsnacht).

Het slachtoffer zat in de buslijn 73 van Stadskanaal naar Ter Apel. In de bus zaten drie luidruchtige mannelijke personen. Hier is wat van gezegd door de later mishandelde jongeman. Rond de klok van 04:35 uur kwam de bus in Ter Apel (busstation) aan. Bij het uitstappen kwamen de drie mannen op de jongeman afgelopen, hier kwam ook een vrouw bij staan. Deze vrouw probeerde de jongeman een klap op het hoofd te geven, waarop de jongeman zich verweerde. Hierdoor kwam de vrouw ten val.

Tegen het hoofd geslagen

De drie mannen begonnen vervolgens op hem in te slaan, waarbij hij ook tegen zijn hoofd werd geslagen. Het slachtoffer kreeg meerdere klappen te verwerken. Het slachtoffer wist op den duur zijn telefoon te pakken en 112 te bellen. Hierop zijn de personen weggelopen richting Witherenstraat in Ter Apel. Het slachtoffer is vervolgens naar het ziekenhuis gegaan waar hij behandeld is aan zijn verwondingen.

Signalement van de verdachte personen:
1. Blanke man, 25-30 jaar, stevig postuur.
2. Blanke man, 25-30 jaar, lang en slank postuur, tatoeages op beide armen en een piercing boven het linkeroog.
3. Blanke man, 25-30 jaar, droeg een blauw shirt en een petje.
4. Blanke vrouw, ongeveer 23 jaar, stevig postuur, lang donkerbruin haar, droeg een lippiercing.

Contact

Wie de mishandeling heeft gezien of één van de verdachten herkent aan de hand van de beschrijving, wordt verzocht contact op te nemen met de politie, via 0900-8844 (Basisteam Ommelanden Oost). Contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem, kan ook: 0800-7000