VRIJDAG lanceert nieuw cultuurmagazine voor Groningen

VRIJDAG Advies lanceert zaterdag, tijdens de Dag van de Amateurkunst (DAK), het KultuurBlad, een gloednieuw magazine voor iedereen in Groningen die geïnteresseerd is in kunst en cultuur.

Het eerste exemplaar wordt tussen 13.30 en 14.00 uur uitgereikt aan Renée Orleans (cultuurambtenaar provincie Groningen), Helmi Kammenga (cultuurambtenaar gemeente Midden-Groningen), Marjolein Vulpes (Statenlid VVD), Hielke Westra (wethouder gemeente Westerkwartier) en deelnemers van de DAK. De overhandiging vindt plaats in de Muziekkoepel in Appingedam, achter de Nicolaïkerk.

De Dag van de Amateurkunst is een speciale dag om amateurkunstenaars in het zonnetje te zetten. Tijdens deze dag rijden touringcars vol dansers, dichters, zangers, acteurs en acrobaten door de provincie en verzorgen ze samen met lokale verenigingen een spetterend programma. De dag wordt georganiseerd door VRIJDAG Advies.

Winschoten

Die dag zijn er tussen 13.30 en 14.00 uur in cultuurhuis De Klinker in Winschoten optredens van diverse amateurkunstenaars uit de gemeente Oldambt. 

Zie ook: https://hetstreekblad.nl/artikel/1016433/amateurkunstenaars-op-tournee-door-de-provincie.html