Sportcentrum Nico Jager breidt openingstijden van vestiging Winschoten drastisch uit

Sportcentrum Nico Jager breidt per 1 juni de openingstijden van haar vestiging aan de Bovenburen in Winschoten drastisch uit. Vanaf die dag is het sportcentrum zeven dagen per week toegankelijk van 6.00 tot 22.00 uur.

Gedurende een groot deel van de ochtenden en op doordeweekse avonden zijn er medewerkers aanwezig en zijn sportcafé en
shop geopend. Buiten deze ‘bemande’ uren kunnen leden van het sportcentrum met een tag een toegangsdeur openen en gebruikmaken van de fitnessruimtes. Uiteraard zijn kleedkamers, lockers en sanitaire voorzieningen altijd bereikbaar.

Veelgehoorde wens van klanten

Met deze nieuwe service komt het sportcentrum tegemoet aan een veelgehoorde wens van haar klanten. Vooral de uitbreiding in de weekenden wordt enthousiast ontvangen.

Om deze nieuwe stap te vieren, houdt het sportcentrum zaterdag 1 juni open huis. Iedereen die nieuwsgierig is naar wat deze sportschool te bieden heeft is altijd al van harte welkom, maar deze dag zeker. Demonstraties, clubkampioenschappen van Budocentrum Chikara, challenges in de fitnesszaal, uitleg over Body Support (het succesvolle afval- en beweegprogramma), extra korting in de Fightentfitshop, en meer.