Theater De Klinker introduceert series

Het nieuwe theaterseizoen is inmiddels alweer een paar weken bekend en de kaartverkoop loopt gestaag door. Naast een nieuw programma met bekende namen en nieuw talent introduceert De Klinker de zogenaamde ‘Series’.

Onder het mom van ‘Combineren is profiteren’ wil De Klinker het publiek niet alleen kennis laten maken met nieuw talent, maar wil men het Oldambt ook stimuleren om naar het theater te gaan.

Er is keuze uit vier verschillende series. Zo is er voor de cabaretliefhebbers de serie ‘Lachen in De Klinker’. Hierbij krijgt aanstormend, vaak nog onbekend talent, een podiumplek. Cabaretiers zoals Kees van Amstel, Piepschuim, Nathalie Baartman en Martijn Kardol verdienen een plek in de spotlight en deze willen wij ze graag geven. In de Rabozaal laten zij zien wat ze kunnen en zorgen zij voor een vrolijke avond waarbij het publiek gegarandeerd met een lach op het gezicht de zaal uit komt.

Muziekliefhebbers

Voor muziekliefhebbers is er eveneens een gevarieerde serie samengesteld. Zo komen de McChicks naar De Klinker; een op het eerste oog misschien onbekende band. Maar deze dames hebben met grote namen zoals Marco Borsato, Claudia de Breij, Normaal, Edwin Evers, Waylon en de 3J’s gespeeld. Ook de tributes ( Simon & Garfunkel, The Everly Brothers) zijn dit seizoen goed vertegenwoordigd

Met de serie ‘Toneel in De Klinker’ wordt getoond dat een toneelvoorstelling door topacteurs een beleving is. Verder zijn er maar liefst vijf voorstellingen geselecteerd voor kinderen van 1 t/ot en met 8 jaar. Wie kent bijvoorbeeld Sesamstraat, Woezel & Pip of
Bumba niet?

Meer informatie en kaarten

Meer informatie op www.indeklinker.nl. Kaarten zijn te bestellen bij de  de theaterkassa, via: 0597-700270.