Swipe & Trade: platform waarop men producten kan kopen en verkopen

Twee initiatiefnemers lanceren in Groningen een mobiele applicatie. De app heet Swipe & Trade en is een platform waarop men producten kan kopen en verkopen.

Op deze app kunnen gebruikers (gebruikte) producten aanbieden, net als marktplaats, echterricht dit platform zich meer op de student. Gebruikers kunnen producten aanbieden met een minimum te accepteren prijs, andere gebruikers kunnen door middel van het swipen een bod uit brengen op het product. Wanneer het bod de minimumprijs evenaart of hoger is, dan is er een match en is er de mogelijkheid om de verkoop af te handelen.

Het verschilt dan ook behoorlijk met andere bekende platforms aangezien er alleen contact met de verkoper en koper is als de prijs overeenkomt.

Swipe &Trade gaat op 10 mei van start in Groningen. Het plan is om voor het einde van het jaar 2019 een geleidelijke landelijke uitrol te kunnen realiseren. De app is gratis te downloaden in de Appstore van Apple en de Google Playstore van Android.

Voor meer informatie over de applicatie kan contact worden opgenomen met Gerben Bonder: 06-22207557 en/of info@swipentrade.com