Speciale show bigband Big Time op Pagefestival

Het wordt dansen en zweten onder zomerse klanken. Het Pagefestival heeft met het boeken van big band Big Time een wel zeer speciale act vastgelegd. De big band uit Ter Apel is al een jaar aan de slag om speciaal voor het Pagefestival zo’n dertien ska-, rocksteady- & reggeanummers onder de knie te krijgen.

Voor muziekliefhebbers wordt het optreden een feest der herkenning. Big Time speelt diverse bekende nummers live in een nieuw bigbandjasje, zoals Guns of Naverone van de Skatalites, I Shoud have known better en de geruchten gaan dat zelfs One Step Beyond van Madness een bigbanduitvoering krijgt. 

Het gratis toegankelijke Pagefestival vindt dit jaar plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni op het dagcampingterrein in het Pagedal in Stadskanaal. Het cultuurfestival voor jong en oud biedt al sinds 1988 een mix aan muzikale stijlen, onder meer indie, pop, rock, punk, singer-songwriter en elektro. Verder is er een goed gevuld programma met theater, poëzie en beeldende kunst. Ook zijn er vele bars en foodtrucks.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.pagefestival.nl