Voetspecialist van FitFwd brengt bezoek aan Schoenmakerij Ter Borg

Een voetdeskundige van FitFwd brengt donderdag 6 juni een bezoek aan Schoenmakerij Ter Borg aan het Europaplein 15 in Stadskanaal. Gedurende deze dag zal de voetspecialist mensen met voetklachten te woord staan.

Er wordt gratis een voetafdruk gemaakt en heldere tekst en uitleg gegeven over de werking van de Fuβelastic-steunveer, een Duitse ontwikkeling. De Fuβelastic-steunveer is een vervanging van de klassieke steunzool. In tegenstelling tot de rationele steunzool, die vaak hard en statisch is, heeft de Fuβelastic steunveer een verende werking. Deze activeert de bloedsomloop, sterkt de spieren aan en maakt de zenuwblokkade’s vrij.

Het dagelijks elastisch verend op natuurlijke wijze lopen zonder vermoeidheid en pijnlijke voeten wordt hierdoor bevorderd, zo wordt gesteld.

Het advies van de specialist is geheel kosteloos en verplicht de klant tot niets. In verband met de grote belangstelling is het wel belangrijk om even een afspraak te maken. Schoenmakerij Ter Borg is te bereiken op telefoon 0599-612681. Kijk voor
meer informatie op www.fitfwd.com