Komische parodie op Zorro bij de Fraeylemaborg

SLOCHTEREN - Het Fraeylema Ensemble speelt vrijdag 28 juni, zaterdag 29 juni en zondag 30 juni ‘Snorro’ van Don Duyns.

Een komische parodie op ‘Zorro’speelt zich af op het Landgoed Fraeylemaborg. De creatieve decors zijn van Bas de Bruijn. De acteurs oefenen met negen monumentale decorstukken, die ze zelf tijdens het spel verwisselen voor een spectaculaire beleving van het verhaal.

De mysterieuze Snorro en zijn paard Wervelwind bestrijden de tirannieke El Commandante. En Snorro heeft een oogje op Conchita, terwijl hij als Don José, zoals hij eigenlijk heet, van zijn vader met een ander meisje moet trouwen. Hoe loopt dit af?

Gerard Deiman, Jolein Wind, Henk van der Woude, Nick Kamerling, Indy-Lynn de Haan, Jasper Vaessen, Trea Alers, en Ralf Hunze (v.l.n.r.) spelen samen met Nico van der Wijk hilarische rollen onder regie van Albert Secuur.

Lieneke Visser en Marieke Bout zijn druk bezig met kleurrijke kostuums in Mexicaanse sfeer. De band met Moniek Bollen, Eric Bosma, Riannah Turk en Gerard Wolbers brengen zinderende zomerhits onder leiding van Jasper Vaessen. „Kortom de ideale familievoorstelling voor het hele gezin!”, aldus het gezelschap. E-tickets via fraeylemaensemble.nl.