Voetbalvereniging Noordster op zoek naar reünisten

Voetbalvereniging Noordster uit Oude Pekela bestaat op 20 mei 2020 op de kop af honderd jaar. Dit wordt groots gevierd. Een groot aantal oud-leden heeft zich al aangemeld. Reünisten die de festiviteiten willen bijwonen kunnen zich uiteraard nog aanmelden.

Een greep uit het programma: Op vrijdagavond 22 mei 2020 kunnen oud-leden deelnemen aan het 7x7-reünietoernooi, maar wie niet wil voetballen is ook welkom. Deze avond is vooral bedoeld voor een ieder om bij te praten met oude bekenden, een wedstrijdje van de oud-leden wil bekijken of gewoonweg weer eens een kijkje wil nemen op het sportpark.

Omdat de jubileumcommissie verwacht dat het wel eens heel druk kan worden deze avond, wordt een ieder die aanwezig wil zijn verzocht een mailtje te sturen naar reunie@vvnoordster.com, onder vermelding van naam en de naam van de partner. Ook wie inmiddels een team heeft samengesteld voor deze avond, kan dat via dit mailadres doorgeven.

Daar niet alle oud-leden Facebook hebben of de site van v.v. Noordster  in de gaten houden, zou de jubileumcommissie het op prijs stellen als mensen die iemand kennen die in het verleden actief was voor v.v. Noordster op de hoogte te brengen van de reünie.