Status Quotes in De Körf

Rock-On Keep the good music alive heeft voor zaterdag 2 november een 'boogie night' op de rol staan met Status Quotes. Deze band heeft zich toegelegd op het werk van de Britse band Status Quo uit de zogenoemde Frantic Four-periode.

In het voorprogramma staat The Blues Cowboys, bestaande uit Lourens Leeuw (zang en bas), Kees Alkema (zang en drums) en Lex Koopman (zang en gitaar). De drie spelen rock & roll, blues, en pop met een vleugje country. Verder wordt er nog een derde bands gecontracteerd.

Status Quotes

Gestimuleerd en geïnspireerd door de reünieoptredens van de oerbezetting van Status Quo besloten gitaristen Toon Eppink en Raymond Nijenhuis na jaren hun woorden om te zetten in daden en een Status Quo tribute-band op te starten. Met de komst van drummer Rens Hardijzer en bassist Harry Kruisselbrink was het kwartet eind 2014 compleet. Alle vier zijn al jaren actief in de Nederlandse muziekscene en spelen in bands als The Fortunate Sons, Cuban Heels, Stingray en Mike & The Mellotones.

The Frantic Four

Status Quotes beperkt zich tot het repertoire van The Frantic Four (Francis Rossi, de op 24 december 2016 overleden Rick Parfitt, John Coghlan en Alan Lancaster), voor velen dé Status Quo line-up. Klassiekers als Down Down, Roll Over Lay Down, Slow Train, Don't Think It Matters, Someones Learning, Umleitung, Fine Fine Fine, Can't Give You More, 4500 Times, Ring Of A Change en Mad About The Boys passeren de revue.

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat op 1 augustus van start. Kaarten zijn vanaf die datum verkrijgbaar via Bloemenshop Jolanda in Nieuwe Pekela, of via 06-13131952 (Johnny) en06-48499266 (Adrie).