Meer leven in de brouwerij? Word gastgezin van een buitenlandse scholier

Uitwisselingsorganisatie YFU zoekt gastvrije gezinnen in heel Nederland die huis en hart openstellen voor buitenlandse studenten. Zij zijn tussen de 15 en de 18 jaar oud, gaan een trimester, semester of schooljaar naar de middelbare school en leren zo de Nederlandse taal spreken en cultuur kennen.

Youth For Understanding (YFU) is een non-profit organisatie die zich wereldwijd richt op uitwisselingsprogramma’s voor jongeren van 15 tot 21 jaar. YFU Nederland wisselt al meer dan 60 jaar Nederlandse studenten uit met 42 YFU-partners over de hele wereld. De organisatie is opgericht vanuit de overtuiging dat met behulp van uitwisselingen meer begrip wordt gecreëerd voor andere culturen.

Scholieren

In augustus komen er meer dan 50 buitenlandse scholieren naar Nederland, voor een aantal van hen zijn wij nog steeds dringend op zoek naar gastgezinnen. Tian en Guy uit Thailand, Risa uit Japan, Patricija uit Litouwen, Kristiana uit Letland, Maria uit Ecuador en Dimitri uit Zwitserland komen een jaar naar Nederland.

Wie één van hen voor een paar maanden of zelfs een schooljaar een fijn thuis kan bieden, of iemand kent die dit wil, kan contact opnemen, via info@yfu.nl, of 0297-264850.

Meer informatie

Meer informatie op gastgezin.yfu.nl.