Feesttrio Fragment sluit feestweek in Westerlee af

Het programma voor de feestweek in Westerlee, georganiseerd door Stichting Activiteiten Werkgroep Westerlee (SAWW), is rond. Het evenement, dat dinsdag 20 augustus begint, wordt op zaterdag 24 augustus afgesloten met een optreden van het feesttrio Fragment in de feesttent op het plaatselijke Rozenveldje.

Deze van orgine Britse band, bestaande uit  Dave Marriner (drum en zang), Jono Fosh (gitaar en zang) en Jeroen ‘t Gilde (bas en zang) timmert al dertig jaar aan de weg. Na een uitstapje naar Nederland voor zes concerten bleven ze hangen in Rotterdam. Daar speelde het drietal veelal op straat.

Dit was een dermate groot succes, dat Fragment met enige regelmaat werd geboekt voor optredens, resulterende in nog meer fans en nog meer optredens. Zo speelde Fragment onder meer op Zwarte Cross en verkocht het eigenhandig Ahoy' Rotterdam uit. Inmiddels staat de teller, wat betreft het aantal optredens, op ruim 4000.

Het optreden van Fragment in Westerlee op 24 augustus begint om 21.00 uur; de entree bedraagt tien euro.

De feestweek start met klaverjassen, gevolgd door jeugdactiviteiten op de woensdag. Donderdag staat de mudrun en een tentquiz op de rol. Op de vrijdag is er een kindermudrun, bingo en muziek van deejay Wilmer Stuut. Zaterdagmorgen is er een fietstocht, 's middags gevolgd door een beachvolleybaltoernooi.

Meer over de feestweek Westerlee op http://www.saww.nl/index.php/feestweek