Jan Keizer en Anny Schilder voor de laatste keer in De Klinker in Winschoten

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is gestart en de kaarten voor de Volendamse iconen gaan als warme broodjes over de toonbank. Jan Keizer en Anny Schilder, bekend van BZN, komen op donderdag 31 oktober voor het laatst naar theater De Klinker in Winschoten.

Eind dit jaar zetten de voormalig BZN-leden een punt achter hun gezamenlijke muzikale carrière. Jan Keizer stopt dan met zingen en hangt daarmee zijn microfoon aan de wilgen. Dit betekent tevens het einde van één van Nederlands succesvolste muzikale duo’s. Het is voor het grote publiek dan ook de laatste kans om het duo nog eens te zien.

BZN
In de zomer van 1965 begon het succesverhaal van BZN waarvan Jan en Anny tot 1984 samen het gezicht vormden. In hun theatershow ‘The Grande Finale’ kijkt het duo terug op een schitterende muzikale carrière. Begeleid door een achtkoppige band doen ze een greep uit de overvolle schatkist aan hits, zoals ‘Mon Amour’, ‘Banjoman’, ‘Old Calahan’, ‘Take Me To Ibiza’, ‘Amore’, ‘Summertime’ en ‘Lady McCorey’.

Openingstijden
Op zaterdag 27 juli en 3, 10 en 17 augustus is de theaterkassa geopend van 11.00 tot 14.00 uur. De actuele tijden staan op de website indeklinker.nl. Voor kaarten kan men hier ook terecht, of door te bellen met de theaterkassa op 0597–700270.