Rene Hulsebos nieuwe hoofd jeugdopleiding WVV

Rene Hulsebos is vanaf het nieuwe seizoen Hoofd Jeugdopleiding (HJO) bij WVV. Op dit moment is hij hoofdtrainer van de zaterdagselectie.

WVV heeft een toenemend aantal jeugdleden. In alle leeftijdscategorieën kan WVV zowel prestatie- als recreatiefvoetbal aanbieden. Voor meisjes is er een eigen leerlijn met inmiddels teams in vier leeftijdscategorieën.

Naast de jeugdopleiding worden er vij de Winschoter vereniging (jeugd)trainers en scheidsrechters opgeleid en vinden studenten van de Hanzehogeschool en het Noorderpoort College er een stageplek.

Hulsebos wordt in zijn nieuwe functie als Hoofd Jeugdopleiding verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch beleid van de jeugdafdeling. Samen met de jeugdcoördinatoren zorgt hij voor het continueren van de ingezette leerlijn en de begeleiding van de trainers.

Het bestuur van WVV is erg content met de nieuwe HJO. “Hij is bekend met onze vereniging en als trainer kennen we hem als zeer gedreven. Hij gaat de jeugdafdeling naar een nog hoger plan tillen.”