Toch een vakantie voor Geuko en zijn gezin

Gert Jan, Gerda en hun beide zonen Geuko en Gijs uit Winschoten gaan er, met dank aan Amber Keiserie, binnenkort een paar daagjes tussenuit. Laatstgenoemde las op Facebook dat het gezin Van Lang het vrij zwaar heeft deze zomer met de verzorging van Geuko, en dat ze toe zijn aan vakantie. Keiserie liet die wens in vervulling gaan.

Keiserie benaderde per telefoon en via mail diverse organisatie, en vond uiteindelijk Europarcs Charity Foundation. In samenwerking met die organisatie kon een luxe aangepaste vakantiewoning op een vakantieresort aan het Veluwemeer geregeld worden voor het gezin Van Lang. 

Keiserie is maandag bij Gert Jan en Gerda lang geweest om het heugelijke nieuws te vertellen. "Het gezin reageerde emotioneel", vertelt ze. "Ze waren dolblij om een paar daagjes weg te kunnen gaan, om als gezin even te kunnen genieten."

Wie wil weten hoe het met Geuko, die - zoals bekend - lijdt aan Acute Flaccid Myelitis (AFM), en de overige gezinsleden is, kan terecht op https://www.adventure-geuko.com/index.php/blog. Vader Gert Jan houdt op deze site onder meer een blog bij.

Zie ook: https://hetstreekblad.nl/artikel/1014104/geuko-van-lang-uit-winschoten-te-zien-in-nieuwe-serie-je-geld-of-mijn-leven.html