Opnieuw vol programma tijdens de 27e Week der Besten in Vlagtwedde

Vlagtwedde staat van 10 tot en met 18 augustus weer in het teken van de Week der Besten. Deze jaarlijks terugkerende feestweek staat voor de 27e keer op de agenda.

Dit jaar heeft de Week der Besten het thema Ik hou van Holland. Buurtverenigingen zijn inmiddels druk doende om straatversiering in dit thema te maken en zichzelf daarmeete presenteren tijdens de feestweek. Gedurende de week komt tijdens evenementen dit thema duidelijk naar voren. Zo is er op donderdag 15 augustus een heus Ik hou van Holland-spel op het plein bij Restaria.

Nieuw evenement
In samenwerking met de jongeren ambassadeurs van de gemeente Westerwolde is er een DJ Contest , waarvan zaterdag 10 augustus en zondag 11 augustus de halve finales zijn tijdens de Miss-verkiezing en playbackshow en een finaleavond op dinsdag 13 augustus met medewerking van Tim Holland, Roy Keuter en Dansado en de feestneger in de feesttent.

Vertrouwd karakter
Natuurlijk kan de Week der Besten niet zonder een aantal vaste evenementen, zoals de Profile Tyrecenter Heuver Truckrun, braderie, historische TT, Roegh Mudrun en de kinder- en seniorenmiddag.

Recordpogingen
De Week der Besten staat daarnaast bekend om zijn vele recordpogingen. Dit jaar is dat 48 uur scootmobiel rijden, entertainer Jos Tipker die probeert om in een half uur zoveel mogelijk ballonhonden te gaan maken, en de marathonuitzending van Radio Westerwolde voor Kika en de Vrienden van het UMCG.

Artiesten
Vooral aan het einde van de week komt een aantal artiesten richting Vlagtwedde om in de feesttent en in diverse horecagelegenheden een feestje te bouwen. Dit jaar zijn present: Bizzey, Jebroer, Dries Roelvink, Dario, Liesbrecht Vollebregt, Issa Vibe, Koos Darwinkel, Lars Koehoorn, Bandje Speciaal en de DJ’s van Q-music Foute Party.

Meer informatie op http://weekderbesten.nl/