Win vrijkaarten voor voorstelling Mammoet op het Buinerveld

Een avond lang neemt spiritueel leider Urdward (Paul R. Kooij) het publiek mee op een mythische reis. Volgens zijn ‘Icka’-filosofie zijn wij teveel bezeten van onszelf. Met zijn vrouw Freya (Gusta Geleijnse), dochter Luna (Myrthe Burger) en hun volgelingen laat hij oeroude rituelen naspelen om ons daarvan te genezen.

De verhalen van de Heilige Mammoetjacht, Het meisje van Yde en de Steen des Aanstoots laten iedereen zien en voelen wat de geheimen van het leven zijn, die wij in onze tijd zijn vergeten.
Maar tijdens het naspelen van deze verhalen lopen de spanningen binnen het genootschap op. Freya vecht met de belastingdienst, Luna wil weg van haar wereldvreemde ouders, Urdward doet of er niets aan de hand is. Als alles uit de hand loopt verschijnt net op tijd de zondebok.

De voorstelling van theatermaker Tom de Ket vindt plaats op het Buinerveld tussen Buinen en Exloo. Deze plek is samen met Staatsbosbeheer uitgezocht. Tot en met 10 september kunnen iedere avond 1000 mensen plaats nemen in een grootse arena. Zeven acteurs, drie muzikanten en een ensemble van twintig mensen spelen tegen de achtergrond van de prachtige, historische natuur in Drenthe.

Kijk voor meer informatie op de website www.mammoetindrenthe.nl

Win vrijkaarten

Lezers van deze krant maken kans om een setje van twee vrijkaarten te winnen voor de voorstelling van woensdag 14 augustus. Stuur vóór zaterdag 3 augustus 18.00 uur een mail naar kanaalstreek@ndcmediagroep.nl 
Vermeld in ieder geval de naam en de woonplaats. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.