Zes gratis voorstellingen tijdens Tellerlikker Festival in De Klinker

Het Tellerlikker Festival, dat wordt gehouden van 20 tot en met 22 september, vormt traditiegetrouw het startschot voor een nieuw (theater)seizoen in De Klinker in Winschoten. In totaal kunnen er zes voorstellingen gratis worden bezocht. Kaarten kunnen worden gereserveerd via de website van De Klinker, of bij de theaterkassa.

Afgetrapt wordt met een seizoenspresentatie op vrijdag 20 september. Bezoekers worden getrakteerd op korte stukjes van voorstellingen die komend seizoen in theater De Klinker staan. Daags erna staat de rolprent Yesterday op de rol, aanvang 15.00 uur. Centrale vraag in deze film van regisseur Danny Boyle is: Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? 

Dezelfde dag, vanaf 20.15 uur, kan de nieuwste show van het Noord-Nederlands Muziektheater (NNMT) worden bezocht in de Rabozaal. Op dezelfde tijd begint in de Grote zaal de show van Eminent Hipsters, die een eerbetoon brengen aan Steely Dan, bekend van de hitsingles Rikki don't lose that number en Do it again.

Zondag 22 septmber, aanvang 13.00 uur, is het de beurt aan Noordpool Troupe, het jonge zusje van Noordpool Orkest. Tot slot spelen Marcel Kapteijn en Boelo Klat vanaf 15.00 uur in de Rabozaal een mix van intieme liedjes, jazz en rauwe blues.

Gratis kaarten via www.indeklinker.nl, of via 0597–700270 (theaterkassa).