Melrose hoofdact Borrel met de Buren in Bellingwolde

De landelijk bekende partyband Melrose is hoofdact van Borrel met de Buren, dat op vrijdag 27 september wordt gehouden aan de Middensingel in Bellingwolde. Initiatiefnemers zijn Robbert Meinders en grietje Cordes.

"Wij willen een gezellige buurt, waar iedereen elkaar kent en kan helpen. Een sterk netwerk, waar vriendelijkheid en activiteit voorop staat. Even bijpraten met andere ouders, even weer chillen met de jongen waar je vorig jaar bij in de klas zat, of een tweede kans op het potje klaverjassen te winnen van opa Jan", laten de twee op de website https://www.borrelmetdeburen.nl weten.

Naast Melrose, dat met hun The Ultimate Party Tour 2019, kris kras door Nederland toert, staan er optredens van Out Of Tha Box, Josien Bakker (15) uit Vlagtwedde, Little Cash en Double King Band op de rol.

Out Of Tha Box, bestaande uit Jordy en Larissa Wolthuis, spelen onder meer nummers van Will and the People, Prince, Ed Sheeran en The Beach Boys; Little Cash rond frontman Krzystof Groen legt zich toe op werk van Johnny Cash en countrylengenden als Waylon Jennings en Willie Nelson. The Double King Band, met de in Bellingwolde woonachtige drummer Harry de Groot en broer en zus Anke en Henk Koning, speelt onder meer nummers van Status quo, Uriah Heep, Lynyrd Skynyrd en bluesgrootheid John Bonamassa.

Naast muziek is er een uitgebreid randprogramma met onder meer dansen, dammen en springkussens.

Het evenement op vrijdag 27 september begint om 18.00 uur.