Onderweg naar de Toekomst: avontuurlijke reis door Oost-Groningen

SCHEEMDA -Onderweg naar de Toekomst is een theatervoorstelling over het Oost-Groningse volk, dat aan het einde van de wereld en ver weg van de grote mensenmassa’s zijn eigen bestaan leidt.

Een volk dat leefde met de grandeur van herenboeren, de kracht van arbeiders en het Joodse volk met hun tradities en dynamiek.

Bezoekers luisteren naar hun verhaal en ontdekken unieke locaties. Tijdens een avontuurlijke reis in historische bussen door het Groninger land worden op drie verschillende locaties de verhalen van Oost-Groningers verteld. Wat hebben de mensen hier meegemaakt? Wat heeft hen gemaakt tot wie ze zijn?

Strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda is het startpunt, waarna het publiek met bussen naar theaterlocaties in Midwolda en Oude Pekela wordt gebracht.

De cast van de voorstelling bestaat uit onder anderen Ad van Kempen, Gerrit Blaauw, Rafael van der Ziel, Lisa Schol, Quinten de Smedt en Judith Boesen. Voorafgaand aan de voorstelling is het vanaf 17.30 uur mogelijk gebruik te maken van een grillbuffet.

De voorstellingen van 13 tot en met 17 augustus betreffen try-outs, reguliere voorstellingen zijn te zien van 20 augustus tot en met 15 september.

Toegangskaarten voor de theatervoorstelling en het buffet zijn te koop via http://www.vanplan.nl

Prijzen zijn inclusief busreis en versnaperingen tijdens de reis.

Vrijkaarten

Lezers van deze krant maken kans om een setje van twee vrijkaarten te winnen voor de voorstelling van dinsdag 3 september. Er liggen vijf setjes klaar. Stuur voor vrijdagavond 16 augustus een mail naar vrijkaarten@ndcmediagroep.nl 

 De winnaars krijgen persoonlijk bericht.