Arie & Silvester in Theater De Klinker

WINSCHOTEN - In mei vorig jaar was het precies 10 jaar geleden dat Arie & Silvester afscheid namen als duo in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré.

Jarenland hebben cabaretiers Arie Koomen en Silvester Zwaneveld de Nederlandse theaters doen schudden op haar grondvesten met zes voorstellingen. Vorig seizoen keerde het duo terug met een eenmalige reünie voorstelling ‘Wie?!’ waarbij ze weer nietsontziend de planken uit de vloer trokken.

Wegens succes gaat de voorstelling nog tot en met december in reprise en dat is goed nieuws. Op zaterdag 30 november zetten ze nog één keer Theater De Klinker op z’n kop.

Na een afwezigheid van 10 jaar staat het illustere cabaret duo nog tot het einde van het jaar samen in de theaters met een show waarin snelle grappen, harde improvisaties en moderne technieken de boventoon voeren. Oude acts zijn afgestoft en voorzien van een nieuwe jas. De twee mannen gaan tekeer als nooit te voren. ‘Inhoud’ wordt vakkundig platgestampt, ‘theaterwetten’ worden met vuile voeten getreden en ‘nuance’ wordt keihard kapot gebeukt. Alsof het nooit anders is geweest.

Meer informatie over het programma en de kaartverkoop vindt u op de website www.indeklinker.nl