Kinderen in Oude Pekela trekken zich niets aan van een paar regendruppels

"Ik dacht: nee, niet nu." Tessa Niezen van Stichting Kinderactiviteiten Pekela kijkt wat beteuterd naar de druppels regen, die op de jeugdige deelnemers van de activiteit 'Waterpret' op het veldje bij mfc De Binding neerdalen. Haar 'smeekbeden' worden verhoord, want even later is het droog en breekt zelfs de zon door

De kinderen die deelnamen aan de vele spelletjes trokken zich sowieso niet veel aan van de regendruppels. Zij waren te geconcentreerd om flessen om te gooien, emmers met natte sponzen te vullen, met een waterpistool bekertjes omver te schieten en het zaklopen.

Woensdag 21 augustus is er in De Binding een kinderbingo. Er worden drie rondes gespeeld. Deelname kost 3,50 euro; dit is inclusief iets te drinken en wat lekkers. De kinderbingo begint om 15.00 uur.

Morgen, dinsdag, en donderdag staan er nog sportieve activiteiten (dans en circuittraining) op de rol bij Sportfabriek Britannia, op woensdag is er in mfc De Binding een kinderbingo en op vrijdag worden de vakantieactiviteiten  afgesloten met een kinderdisco, eveneens in mfc De Binding.

Meer foto's op https://www.facebook.com/streekblad/