Drumspektakel twee dames en rapper op Waterbei

Wie van slagwerk houdt komt op het straatfestival Waterbei in Winschoten voluit aan zijn trekken. Niemand minder dan Boudine van Slobbe tekent op zaterdag 31 augustus voor een waar drumspektakel op het stadhuisplein.

Dat doet ze met Bente Olie en rapper Avi, een vocalist die zijn vaardigheden als ‘master of ceremonies’ breeduit zal Ze spelen vanaf 12.00 uur drie sets.

Slagerij van Kampen

Boudine van Slobbe maakt sinds 1993 deel uit van Neerlands meest populaire en bekende slagwerkgroep Slagerij Van Kampen. Verder doet ze tal van muziekprojecten, zoals de samenwerking met Bente Olie. Exclusief voor Waterbei werken de twee drumgiganten samen met de Utrechtse rapper en componist Avi. Bente Olie houdt zich al sinds haar vroege jeugd bezig met slagwerk en speelde in het verleden een aantal jaren bij Slagerij Van Kampen, waar ze Boudine leerde kennen.

Invasie

Boudine en Bente zijn niet de enige drumkanjers die Waterbei bezoeken. Het begint al op vrijdag 30 augustus wanneer Parade STX het publiek al drummend naar het Marktplein zal lokken om getuige te zijn van de voorstelling Invasion van de groep Close Act. Onstuimig leidt het drumgeluid van de zwarte personages van Mohawks naar het de hectische ‘invasie’.