Workshop Look Good Feel Better

Haaruitval, huidproblemen en littekens. Het zijn enkele voorbeelden van uiterlijke veranderingen die patiënten krijgen door de verschillende behandelingen tegen kanker, zoals chemotherapie en radiotherapie. Hoe verzorg je in zo’n situatie je uiterlijk zodat je er voor je gevoel toch goed uitziet en je je beter voelt?

Tijdens de gratis workshop ‘Look Good Feel Better’ krijgen deelnemers tips en adviezen. De workshop vindt plaats op donderdag 12 september in de Zwartsenbergzaal van ziekenhuislocatie Refaja. De organisatoren van de workshop, Treant Zorggroep en de stichting Look Good Feel Better, willen hiermee patiënten met kanker een steuntje in de rug geven.

Tips en adviezen

Schoonheidsspecialisten, visagisten en kappers gaan aan de slag met huidverzorging en make-up. Ook kunnen deelnemers experimenteren met hoofdbedekking, zoals pruiken en sjaals. Er is gelegenheid om vragen te stellen over het veranderende uiterlijk.

Locatie en aanmelden

De workshop wordt gehouden op donderdag 12 september van 10.00 tot 12.00 uur in de Zwartsenbergzaal van ziekenhuislocatie Refaja, Boerhaavestraat 1 in Stadskanaal. Aanmelden kan via e-mail: oncologieconsulenten@treant.nl of via telefoonnummer 0599-654529. 

De stichting

De stichting Look Good Feel Better organiseert door het hele land de workshop uiterlijke verzorging bij kanker. Op een positieve manier geeft de stichting praktische informatie en advies over het onderwerp. Meer informatie op www.lookgoodfeelbetter.nl.