Groot onderhoud aan A7 tussen Winschoten en Oudeschans

Rijkswaterstaat voert van maandagmiddag 16 september tot dinsdagmiddag 22 oktober groot onderhoud uit aan de A7 tussen Winschoten en Oudeschans; richting Duitse grens. In deze periode is steeds één rijstrook beschikbaar voor het verkeer, al wordt in de laatste fase de toerit Winschoten afgesloten.

Het asfalt van de A7 tussen Winschoten en Oudeschans wordt vervangen. Verder worden werkzaamheden uitgevoerd aan geleiderails en bermen.

Via de vluchtstrook langs het werk

Van maandag 16 september 16.00 uur tot woensdag 2 oktober 17.00 uur wordt het verkeer via de vluchtstrook langs het werk geleid.

Van vrijdag 4 oktober 07.00 uur tot dinsdag 22 oktober 17.00 uur wordt het verkeer over één rijstrook langs het werk geleid.

De toerit Winschoten (richting Duitsland) is van dinsdag 15 oktober 06.00 uur tot donderdag 17 oktober 06.00 uur afgesloten.

Altijd één rijstrook beschikbaar

In dezelfde periode zijn ook enkele verkeersmaatregelen voorzien op de rijbaan richting Groningen. Buiten de aangegeven periode vinden enkele voorbereidende en afrondende werkzaamheden plaats.

Er blijft altijd minimaal één rijstrook voor het verkeer beschikbaar.

Dag van de Duitse Eenheid

Donderdag 3 oktober is de Dag van de Duitse Eenheid. Dit zorgt voor extra verkeer van en naar Duitsland. Daarom die dag niet gewerkt en zijn de hele dag twee rijstroken per richting beschikbaar voor het verkeer.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.