Vier grote muziekfeesten in Onstwedde met Luv, Boney M, Mooi Wark, Q Music en Jannes

Harrie Meiringh organiseert ook dit jaar weer een feestweek in Onstwedde. De festiviteiten op het Evenemententerrein aan de Wessinghuizerweg zijn op 8, 9, 15 en 16 november. Er staan optredens op de rol van onder meer Luv, Boney M, Mooi Wark en Jannes.

Luv en Boney M trappen het geheel op vrijdagavond 8 november af. Daags erna is er het Noordelijk Muziekfeest, gevolgd door Q Music - De Foute Party op 15 november en Mooi Wark op 16 november.

Luv scoorde met name eind jaren zeventig en in de jaren tachtig tal van hits als U.O. Me, You're the greatest lover, Trojan Horse, My number one en Casanova. Momenteel speelt de band uit de twee zangeressen van het eerst uur Marga Scheide en José Hoebee, aangevuld met Chimène van Oosterhout, omroepster bij de TROS en Veronica, en actrice in onder meer Goed Tijden Slechte Tijden.

Boney M.

De van oorsprong Duitse discogroep Boney M. komt uit de 'hoge hoed' van producer Frank Farian. De formatie rond de op 30 december 2010 overleden danser Bobby Farrell was eveneens een hitmachine. Denk aan: Dady Cool, Mary's Boy Child, Hooray Hooray en Ma Baker.

Noordelijk Muziekfeest

Op het Noordelijk Muziekfeest treden de volgende artiesten op: Jannes, John de Bever, William Janz (zingt Julio Iglesias),  Ancora, Wia Buze, Caro (zingt Helene Fisher), Lucas & Gea, Burdy, Chris de Roo, Evert Baptist, René Becker, Bert Drenthe, Henk Harders, Bouke en Cor Wolters. Ook is er een 'Tribute to Guus Meeuwis'.

Q Music

Vrijdag 15 november draaien de dj's van Q Music de meest foute platen tijdens De Foute Party.

Mooi Wark

De Siepelrockers van Mooi Wark sluiten de muziekfeesten in Onstwedde af. De band, opgericht in 1992, bestaande uit Bert Koops (leadzang en gitaar), William Bossong (basgitaar), Arnold Kuik (gitaar) en Dennis Hendriks (drum), scoorde hits met onder andere In de blote kont, Oh Yvon en Warkende helden. 

Gratis kaarten

De entree voor alle vier avonden is gratis. Wel dienden vooraf kaarten worden aangevraagd. Dit kan via:

- Luv/Boney M: https://www.naaronstwedde.nl/nostalgischmuziekfeest.php

- Noordelijk Muziekfeest: https://www.naaronstwedde.nl/noordelijkmuziekfeest.php

- Q Music - De Foute Party: https://www.naaronstwedde.nl/qmusicfouteparty.php

- Mooi Wark: https://www.naaronstwedde.nl/mooiwark.php