Feestelijke opening Blokker in de Langestraat in Winschoten

De winkel van Blokker aan de Langestraat vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. Zaterdag is de feestelijke opening.

Zo kunnen klanten voortaan bij de Blokker terecht voor meer speelgoed, baby-assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden. Blokker viert de heropening met een 'Kraak de Kluis-spel' en openingsaanbiedingen op koekenpannen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en meer typische Blokker-producten.

Bedrijfsleider Max Branger: "Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere uitstraling door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting. Voorin de winkel komen twee thematafels met wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend op=op aanbod."

Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan en elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen.

Openingsfeestje
Branger: “Komende zaterdag 21 september verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we ‘Kraak de Kluis’ waarbij je kans maakt op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is.”