Fietstocht Ron Haans levert duizend euro voor Sint Maartenshuis

Zo’n 30 sportievelingen fietsten zondag langs zes vestigingen van Ron Haans 24/7. Doel was om geld in te zamelen voor hospice Sint Maartenhuis in Winschoten. In totaal leverde de actie 1000 euro op.

In alle vroegte werden de fietsers door Ron Haans Trijnko Pelgrim, voorzitter van de stichting waar het hospice onder valt, op pad gestuurd voor hun rit van 160 kilometer.

 K6 Tegen Kanker zamelt gelden in voor organisaties die een direct tekort hebben aan spullen. Zo gaat het ingezamelde geld niet in een grote pot maar kan meteen worden gezien waar het voor wordt ingezet. Haans 24/7 had in de vestigingen in Weener, Stadskanaal, Veendam, Hoogezand, Groningen en Winschoten activiteiten georganiseerd waarbij een kleine bijdrage werd gevraagd.

Uiteindelijk mondde dat uit in een cheque van  1000 euro. ’s Avonds werd dat bedrag doorgegeven aan Pelgrim: “Ik word hier weer stil van, wat geweldig”, waren zijn woorden.

K6 heeft al meerdere acties gehad voor het hospice. Zo werden al aangeboden: twee nieuwe TV’s, een laptop,  een luxe koffiezetapparaat, twee sta–opstoelen en complete vitrages voor het hele pand