Start Theaterseizoen met Tellerlikker Festival

Het theaterseizoen barst los in september. Er wordt afgetrapt met het Tellerlikker Festival. Een weekend bomvol voorstellingen, activiteiten, concerten, workshops en gezelligheid. En het allermooiste is, dat het hele weekend gratis is voor iedereen.

Vrijdag 20 september

Op vrijdagavond 20 september wordt er geopend met de seizoenspresentatie. Marieke Klooster, bekend van Vrouw Holland, neemt je deze avond in vogelvlucht mee door het komende theaterseizoen. Er zijn artiesten aanwezig om korte previews te geven van voorstellingen die komend seizoen op de planken staan in De Klinker en er is een leuke quiz. De avond is gratis toegankelijk. Het enige dat je hoeft te doen, is plaatsen reserveren via de theaterkassa of website.

Zaterdag 21 september

Zaterdag 21 september wordt het een gezellige middag met workshops, amateurverenigingen, knutselen, theater en kinderyoga. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er van alles te doen. Het volledige programma vindt u op onze website. Op het klinkerplein staat de Fiepbus waar kinderen kunnen knutselen en ontdekken. De bus ziet er net zo uit als in de boeken van Fiep Westendorp en is een ware attractie. Ook de acteurs van Van Straat Tot Laan zijn aanwezig met de straattheatervoorstelling ‘De Tijdreizigers van professor Tempus’. Binnen in het cultuurhuis zijn verschillende concerten te beluisteren, bezoekt u de film Yesterday (tickets reserveren) of gaat u op de tweede verdieping naar de open dag van het Kunstencentrum. ’s Avonds openen de deuren van het theater en heeft u maar liefst keuze uit twee voorstellingen. Bezoek net Noord Nederlands Muziek Theater of ga naar de Eminent Hipsters in de grote zaal.

Zondag 22 september

Ook op zondag hoef je je niet te vervelen. De Noordpooltroupe verzorgt een prachtige concert, evenals Marcel Kapteijn en Boelo Klat. Ook Prins Hendrik uit Scheemda, Nieuw Leven uit Winschoten, CT Heida Band, amusementskoor For Fun en F2 Dance Company zijn van de partij.

Het wordt een weekend vol kunst en cultuur voor jong en oud. Tijd om je te vervelen, is er niet. Het gehele programma vind je op www.indeklinker.nl. Kaarten reserveer je via de website of door te bellen met de theaterkassa op 0597 – 700 270.