Lieke Annemijn Vos (14) uit Ter Apel schrijft jeugdthriller

Ter Apel is met de 14-jarige Lieke Annemijn Vos een schrijftalent rijker. Zij bracht onlangs haar debuut ‘Verborgen’ uit.

Deze jeugdthriller is sinds kort te koop en zaterdag 28 september staat Lieke op de Boeskoolmarkt in Ter Apel om haar boek te verkopen en te signeren. Ze is te vinden bij het oude pand van de Rabobank. Lieke doneert per verkocht boek twee euro aan het Epilepsiefonds.

Verborgen

Verborgen gaat over twee vriendinnen, Floortje en Ivy. Zij zijn al vanaf groep één bevriend. Als Floortje de dag voordat ze naar de brugklas gaan een ongeluk krijgt, staat haar leven op zijn kop. Ivy maakt nieuwe vrienden en laat Floortje langzaam in de steek, maar dan wordt Ivy ontvoerd. Floortje is vastberaden om Ivy te vinden, zelfs als ze haar toekomst daarmee op het spel zet…

Over Lieke Annemijn Vos

Lieke heeft drie passies: paardrijden, lezen en schrijven. Haar leven begon met een valse start; zij had meerdere herseninfarcten, waardoor zij hersenschade opliep. De artsen hadden geen verwachtingen over haar ontwikkeling, zowel fysiek als mentaal. Zij deed echter iedereen versteld staan met haar vechtlust en doorzettingsvermogen. Ondanks dat Lieke in het leven niets cadeau krijgt, halfzijdig verlamd is en epilepsie en scoliose heeft, is zij altijd positief. Ze laat zich niet uit het veld slaan en grijpt alle kansen die het leven haar biedt.